skip to Main Content

Mobiele Piercing Studio Roadrunner voldoet aan alle door het GGD gestelde eisen en bezit alle benodigde vergunningen en faciliteiten om hygiënisch te werk te gaan.

De GGD bepaalt deze hygiënische eisen. Indien je hier meer informatie over wilt klik dan hier om naar de site van de GGD te gaan.

Het zetten van de piercing gebeurt bij ons in een schone mobiele studio. Uiteraard gebruiken we voor iedere piercing een nieuwe naald, een nieuw steriel sieraad en nieuwe handschoenen. Ook worden de tangen die we gebruiken stuk voor stuk gereinigd, verpakt, gesteriliseerd en voorzien van datum. Het plaatsen van de piercing kan even pijnlijk zijn, maar dat gevoel zal na enkele seconden vanzelf wegtrekken. Na het plaatsen van de piercing zal er besproken worden hoe de piercing verzorgd moet worden en verstrekken we ook een aanvullend formulier met de nazorg .

Hoe gaan we te werk?

De te behandelen huid wordt gedesinfecteerd en de markering van de piercing wordt gezet. De piercer draagt altijd nitril handschoenen. Dan wordt de piercing rustig en vakkundig gezet.

Nazorg is na het zetten van een piercing zeer belangrijk. Klik hier voor nazorginstructies

Voor onze bezoekers op de evenementen:

Natuurlijk is de hygiëne op zo’n evenement anders als thuis, maar in onze mobiele studio werken wij altijd hygiënisch en kun je op een meerdaags evenement de volgende dagen langs komen om je piercing te laten reinigen. Wij adviseren altijd niet aan de piercing te komen zolang je op het festival bent, dit natuurlijk omdat je handen dan minder schoon zijn als onder normale omstandigheden. Lees altijd goed de nazorg formulieren door die wij aan je overhandigen na het zetten van je piercing.

Back To Top